Napsugár Anna Te is lehetsz James Bond dalának klipjét világbajnok táncos táncolja

Napsugár Anna 45 éves halló ideg sorvadással született, mára már siket, édesapja lemezlovas-vendéglátós, édesanyja varrónő (hobbi táncos) volt. Szakvizsgázott plus size modell, platina lemezes dalszerző-dalszövegíró a Sztárlimonádé Aranyalbummal. Margitos amatőr színész, többszörösen nyertes szavaló. Fotóművészként számos díjat nyert, kiállították fotóit, a legnagyobb elismerése a MUOSZ Életmód  Szakosztály  Sajtódíja volt. A jeltánc segít lebontani a fogyatékossággal élő emberek és az egészséges társadalom közötti falakat is. Olyan gyógyító hatású gyógyterápiás táncművészet, ami mindenkihez szól. A hivatalos Jeltáncművészeti ág általa született Magyarországon, amit 30. éve épít, a jelnyelv és a tánc zenei ritmus kottájával adja át a zene varázsát, ebben számos, több mint 100 első és különdíjat tudhat magáénak.  2012-ben első díjat nyert a Honoratus Kodály Zoltán – Kodály szellemisége a Kárpát medencében” Nemzetiségi Összművészeti Fesztiválon a Drága Édesanyám című dalával. Az első 2020 Online XXXVIII. Zuglói Táncfesztivál – Országos Amatőr Táncversenyen a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulattal Országos Zuglói Kupát nyert, egyéniben Német Zsuzsi többszörös jeltánc bajnokkal első helyen végzett. A 2018 óta a KRIZO kocka nyaklánc projekt arca lett. A karantén a bezártság és kedvenc színésze elvesztése, ihletet adott hozzá hogy megalkossa táncos klipben 10 éves dalát. Legújabb klipjéhez Keserű Péter Gábor táncművészt kérte fel, aki többszörös világ és magyar bajnok korosztályában szólóban és duóban. Számtalan táncverseny nyertese.

– Melyik dalod lett Arany lemezes nyáron?
– A Tűzpiros paprika saját dalom Arany lemezes lett idén A Sztárlimonádé TRIMEDIO NYÁR mellékleten. Pár éve plus size modellként Shopping Királynő lettem a Lakatos Márk Tv műsora által, a műsor is megmutatta, hogy jó úton járok a ruha tervezés és zenei művészeti világomban. Az a megtiszteltetés ért, hogy a Tűzpiros paprika dalom bekerült 2 Sztárlimonádé melléklet pop Dd-re 40 énekes társaságában.

– Az éneklés mellett, hobbid a fözés. Beszélj enkünk erről.

-Gyermekkorom óta imádok főzni és mindig új íz világot becsempészni a konyha világába, Édesapám Horváth Zoltán nagy  vendéglátós volt (DJ) sajnos már nincs velünk, arany díjnyertes kuktaként mosolyog ránk angyalkaként s vigyázz rám sokszor érzem jelzéseit, Édesanyám csodás magyaros ételeket készít, volt kitől tanulni, 20éven keresztül amikor hétvégenként a Lovasberényi telken alkottunk a Velencei tóból kifogott halból, vagy a kertből termesztett zöldségekből.. A finom étel fejleszti a figyelem tartósságát, fejleszti a vizuális és a verbális emlékezőkészséget, serkenti az észlelési folyamatokat, a hallást és a látást, szerepet játszik a gondolatritmusok kialakulásában. Nagyon segít a nyugodt környezetünk megteremtésében, és az egészséges életmódunk kialakításában, munkánk fejlesztésében. Nagyon fontos volt, hogy a Tűzpiros paprika saját dalommal megmutassam a világnak, mit jelent nekem ez a fűszer, a Napsugár
konyha íz világ és díszítések számára második legfontosabb alap anyaga, anélkül nincs Magyaros étel. Ezenfelül fájdalom és lélekcsillapító hatásai is bizonyítottak. Megálmodtam a jeltánc bajnokoknak paprika ruhát a Tűzpiros paprika dalomhoz, majd ritmikus lélekre ható igazi paprikás akadálymentes klipet készítettünk.

-A Te is lehetsz James Bond dalod hogy született ?
– 45 évem alatt mindig úgy írtam a verseimet, ahogy történtek velem pozitív és negatív élet érzések. A 60 versemből egy fajta Napsugár vers napló született. Ezeket a versekhez hozzá illő történetet adó fotó alkotásaimmal párosítottam, így született meg szerzőiben A Jelbe zárt világ vers könyvem. 15 évig a  harc művészet világában is jártas voltam. . Gyermekkorom óta példaképként
figyelemmel követtem minden megjelent James Bond filmet minden filmjének hatalmas mondanivalója volt. Mikor idén egyik példakép James Bond színészem meghalt már a klipet leforgattuk, számomra is nagy veszteség hogy ő nincs többé. A Te is lehetsz James Bond dalomat pont az ő filmjei hatására írtam meg, és az életemben történt harcosabb pillanataimról.

– Miért most készült el a klip és kinek a segítségével?
– Évek óta most már lassan a 9-ik éve veszünk részt színpadi jeltánccal-látványtánccal a Ritmus csapatok országos táncversenyen ahonnan már 20 arany kupát első helyeket elhoztunk. Így én vagyok az első Országos jeltánc bajnok, aki mehetett volna a külföldi táncversenyre verseny pont számaim alapján, de anyagi okokból nem juthattam el. A versenyeken sok tehetséget látva, ahogy Keserű Gábor Pétert is verseny közben elhatároztam őt is bevonom egyszer klipembe, mert nagy tehetség. Elteltek az évek, idén a sors 2020. októberében az ADHD gálán újra felém sodorta a sors ezt a csoda tehetséges táncművészt mint fellépő. Fellépését látva annyira szemet gyönyörködtető volt előadása, hogy szóhoz sem jutottam így siketen annyira átjött és a közönség is nagyon-nagyon tapsolta az előadása végén alig vártam, hogy elmondhassam neki megtaláltam a 10 éve megírt dalom táncosát, mert benne megláttam a James Bond-ot mint táncművész. Azonnal igent mondott miután elküldtem neki a dalom és jótékony céllal adta bájos arcát, fantasztikus táncát és szeretettel teli mosolyát a kliphez. Kívánok neki sok sikert életében sok táncos klipet sok eredményes
versenyt. Nagyon fontos megemlíteni amire én is büszke vagyok mint utólag kiderült édesapjától Keserű Gábor Péter többszörös világ és magyar bajnok korosztályában szólóban és duóban. Számtalan táncverseny nyertese és sok-sok különdíjé.

-Klip elkészítéséhez jótékonysági céllal vettek részt  a stábtagok is?
– Számomra amióta akadálymentesített videókat készítek 20 éve amihez nagyon fontos a profi- precíz – szeretettel teli csapat a klippek elkészítéséhez. Idén harmadik alkalommal segítettek jótékony céllal, ők vállalták a klip megalkotását nélkülük nem születhetett volna meg:

Dal címe: Te is lehetsz James Bond
Zeneszerző: Kaszás Péter
Dalszövegíró, énekes: Napsugár Anna
Bajnok Táncművész: Keserű Péter Gábor
Napsugár Ruha és cipő: Rusz Éva
Napsugár Anna smink és haj: Kovács Tímea
Ékszer: KRIZO Nyaklánc, KRIZO Korona, KRIZO Gyűrű: Hegyesi Katalin
Zselé csillámos francia Köröm: Szabó Regina
Fűző: Legal Beauty Hungary
A Klip menedzsere: Scharek János György
Operatár, rendező: Kaszás Bence
Operatőr segéd rendező: Kaszás Attila
Werk fotó és plakát : Keserű István