A Páratlan Páros formáció női tagja, Bányoczky Nóra

Köszönöm a megkeresést Patak Gábornak.
Bár jó rég nem adtam hírt magamról, ami félig meddig tudatos volt, most mégis úgy gondoltam van pár dolog amiről érdemes beszélni. Kislányom születése óta magamhoz képest eléggé lelassult az életem és teljesen más dolgok kerültek előtérbe. Ettől függetlenül a vírus helyzet kirobbanása előtt már visszatértem a munkához és szép lassan jöttek is a jobbnál jobb lehetőségek.
A Páratlan Páros formációval Békefi László kollégámmal, barátommal több tv-s forgatáson is részt vettünk, amit komoly stúdió munka előzött meg. Fehér Attila szerző két dalát az Egy bolond százat csinál és a Micsoda nő ez a férfi dalokat készítettük el Attila által újra hangszerelve valamint Sihell Ferry Soha ne múljon el dalát szintén átdolgozva picit. Több televíziós felvétel el is maradt így nem tudtuk mindenhol bemutatni az új dalokat. Most, hogy van egy kis élet újra és bizonyos formában és keretek között lehet rendezvényt tartani újra van felkérés de töredéke a normál helyzetnek. Új dalok készülnek majd nyár végén és maradunk Fehér Attila dalainál. Azt gondolom ez egy nagyon jó és eredményes együttműködés lesz köztünk. A két korábbi dal is nagyon jól sikerült és a közönség is nagyon szereti.
Aki követi a Páratlan Páros Facebook oldalát mindig friss információkat láthat rólunk. Lesz a nyáron pár hely, ahol láthatóak leszünk. Sátoraljaújhely és Hort például.
Színészi pályám is háttérbe szorult az elmúlt időszakban de szerencsére a nyáron volt és van is munka. A Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadásában és Horváth Zoltán rendezésében már bemutatásra került a Dzsungel könyve Gödöllőn az arborétumban valamint most tanulom és próbálom szintén ezzel a csapattal a Valahol Európában című musicalt aminek női főszereplője leszek a Mézesvölgyi Nyár előadássorozat keretein belül augusztus 29-én.
Az ősz még nagyon kérdéses. Igyekszünk megtalálni a lehetőséget arra hogy minél többször láthasson minket a közönség. Vannak tervek, ötletek de ezekről majd később.
Fotók: Bányóczki Nóra archívuma