25 éves az Amanda Elstak Show

Miután Miskolcon egy csapásra ismert és közkedveltté vált, Budapestet is rögtön meghódította a csípős nyelvű műsorvezető. Hamar közkedvelté vált az összes éjszakai  szórakozóhelyen.
„Amanda az a típusú ember, akivel nem lehet rosszba lenni. Nem hagyja!“ – mesélte mosolyogva Sárközi Anita EMeRTon-díjas, többszörös fesztivál győztes popénekesnő. „Ha rossz a napod, vagy csak egyszerűen nem úgy alakult valami és el vagy kenődve, elegendő fél óra vele és máris jó kedvre derülsz a szövegétől“Nem hiába vált meghatározó műsorvezetőjévé a meleg éjszakának. Ennek nyomán első ízben 2005-ban tüntették ki „az éjszaka legjobb műsorvezetője“ díjával a Pornó Oszkár gálán. Számos rendezvény – Mr Gay Hungary 2006-os gála, Erotika Parádék, Amanda Elstak Show-k, Porno Oszkár Gálák – alkalmával a következőket írták róla a sajtóban: “szórakoztató is volt, provokatív is, vulgáris, és mindig lényegre törő.”  Amanda szavajárása, hogy “Besírok!” – amit szinte minden szituációra tud alkalmazni. Például: “Itt van Rácz Kati? Ha nincs, besírok!”, de örömét is ezzel fejezte ki: “olyan jók vagytok, hogy besírok.” Az egész estét egy mondatban sikerült megfogalmaznia műsorvezetés közben: “Meleg van, és melegek vagyunk” – mondta. Majd hozzátette: “Kivéve én” Sajátos stílusa egyedi hangvételt kölcsönöz akármelyik rendezvénynek, nála csak kevesen tudnak ennyire profin bánni a közönséggel. Lehet akármennyire zárkózott és konzervatív, Amanda szövegétől a legkomorabb ember is mosolyra derül. Karrierje elején az motiválta, hogy a legjobbak közé kerüljön, így igazi elegyként ötvözte azt amit a nagyoktól látott saját stílusával.
Mára utánozhatatlan egyéniségként köszönthet mindenki a színpadról.

Amanda 2002-2016 között üzemeltetett egy műsorirodát, ahol nem csupán programokat szervezett, de baráti viszonyt ápolt a hazai zenei élet legmeghatározóbb előadóival:  RáczKati,Dukai Regina, Sárközi Anita ,  Bódy Magdi,
Mary Zsuzsi, Krisz Rudi, Zalatnay Cini, Karda Bea,  Rigó Mónika, Peller Anna, Kovács Erzsi, Harangozó Teri, Koós János, Károly Rácz -Terry Black, Bangó Marika, Horváth Gyöngyi, Feyér Zita , Barabás Miki, Tóth Vera, Nótár Mary.
Szeretetteljes biztatásként duettekkel támogatták 2007-ben megjelent első önálló albumát előadó barátai. Az album a „Szükségem van a szerelemre“ címet kapta. 2010.július 28-án tartották az I. Magyar Tolerancia Díjátadó Gálát, amit Amanda álmodott meg és hívott életre, és aminek műsorvezető háziasszonya volt. Karrierje töretlen, mindig megtalálja helyét és akármerre jár, meghatározó személyiséggé válik közvetlen stílusa miatt. „Amanda egy igazi egyéniség…Olyan kuriózum akit sosem lehet megtörni, igazi optimista jellem és ettől ilyen értékes“ – nyilatkozta róla a jazz és funky dalok magyar királynője Rácz Kati énekesnő.  Hosszú utat tett meg a sikerig és még sok a dolga. Fogunk még hallani róla, csak figyelni kell a sajtót, a médiát, a rendezvényeket, vagy elegendő meghívni valahova, hogy általa legyen színesebb a rendezvény.
Erre garancia az elmúlt negyedszázad  A széles repertoárban énekesek, táncosok, varieté show elemek és transzvesztita előadók szerepelnek. Az események sikerességének titka a nyitott és toleráns emberek érdeklődése kortól, nemtől, és identitástól függetlenül. A színvonalas estéket az összeszokott társulat és a vendégfellépők neve fémjelzi időről-időre. Aki szeretne egy felhőtlen és kellemes környezetben szórakozni, az mindenképpen látogasson el az aktuális programok egyikére.

LEGKÖZELEBBI AMANDA ELSTAK SHOW
https://facebook.com/events/s/amanda-elstak-retro-showja/949407328840603/?ti=as

Fotók: Amanda Elstak archívuma