Burgertruck Pali a Burger Chéf

Nemrég találkoztam egy különleges autóval. Burgertruck büfés autóval. Felkeltette figyelmem és eldöntöttem megkeresem.
-Meséld el honnan jött az ötlet?

-Néztem egy Amerikai filmet, Chéf a címe. Ez adott lehetőséget, ötletet az új vállalkozásnak.

-De te kézműves burgert készítesz jól tudom?

-Igen saját készítésű húspogácsát használok, sertéshúsból készítem.

-Mikor kezdted a burgerezést?

-4 éve kezdtem.

-Vannak állandó helyeid? Vagy mindig máshol vagy megtalálható?

-Vannak fix helyek de bővülnek a címek, ez a felkérésektől függ, az állandó helyeken szeretettel várnak a vendégeim.

-Nemrégen indultál egy tv műsorban, beszélsz róla?

-Inkább csak annyit, hogy több főzőversenyen indultam és elégedett vagyok az eddigi eredményekkel.

-Gratulálok! Mesélsz kicsit magadról?

–  Szolnokon születtem. Szüleimet 2000-ben és 2004-ben elveszítettem, 2 fiatalabb testvérem van. Dolgoztam Dubaiban is, 3 kitanult szakmám van. Rengeteg országban jártam, de végül a Burgerek mellett kötöttem ki.

-Bővíteni szeretnéd a kínálatot?

– Egyelőre még nem tervezem bővíteni. Megmaradok a burgereknél.

-Milyen burgereket készítesz és melyik a legkedveltebb?

-Sima kézműves, sajtos és a kedvenc a bacon, sajt, pirított hagyma néha tojásos, dupla gombás, de kísérletezem újabb ízekkel egyaránt.

-Hallottam egy különlegességet, hagyma, lekvár… azt is te készíted?

-Igen, közkedvelté kezd válni, szoktam készíteni, 1-2 vendégem kér, hogy készítsek neki a hambiba.

-Titkokat, terveket a jövőre nézve elárulsz nekünk?

-Részben elárulom. A Burgerautó továbbra is úton lesz. A vállalkozás bővül. Főzés kertiparty, családi rendezvény, céges bulik. De van még… De az egyelőre titok

-Van hobbid?

-Szeretem amit csinálok. A munkám a hobbim.

-Áruld el, hol lehet megtalálni Téged ha megéhezünk?

– Kecskeméten és környékén vagyok megtalálható a közösségi oldalamon tudtok követni, keressetek mint Burgertruck Pali!

-Hogy telik egy átlagos napod? Mert nem ér véget egy kiszállással. Van, hogy naponta több helyen is vagy és készülni kell a másnapra is. Jól gondolom?

-Igen van mikor hajnalban, van mikor késő este készülődök, de teljes erőbedobással, mert fontos számomra a vendégek jó véleménye. Nekem azt jelenti a siker, hogy visszatérnek hozzám a vendégeim.

– Biztosan nagyon fárasztó lehet, de az álláspontom alapján megéri, mert mindenki szereti azt amit és ahogyan csinálod.

-Nagyon különleges a munkád és öröm volt tőled azt a visszajelzést kapni, hogy hobbiként is tekintesz rá.  Köszönöm, hogy készítettél nekem is egy finomságot, sok sikert kívánok a jövőben, csak ajánlani tudlak mindenkinek!

Írta: Grijnovitz Anikó

Fotók: Burgertuck Pali archívuma