Az ember önmaga ellensége- Erika L. Zahar

Egy olyan világban élünk ahol számokkal jelzünk embereket, és sokan pont tesznek rá, hogy kevesebb lesz az a “szám”!
Az ember önmaga ellensége és önző módon az embertársáé is!Közben napi szinten elmondjuk kegyetlen ez a világ..Nem a világ kegyetlen hanem az ember ,akik nem törődnek semmivel lexarják a másikat. Most kóvályog mert jó idő van holnap belepusztul valaki mert az emberekkel nincs Isten aki bír! Vannak akik egyáltalán el sem hiszik hogy világjárvány van mert ő nem látott még ismerősei között vagy legalább a László kórház által egy halottat(WTF???) Van aki azt gondolja vidékre úgy sem ér le a vírus,pedig a vírusnak nem a MAV -az utaztatója hanem az ember ! Az aki nem bír megülni a seggén! Addig amíg nem lesz baja vagy legalább a hozzátartozóknak , addig nincs baj ezt gondolják sokan! Az önzőségük üzenem az egekig ér!
Az ember azt hiszi uralja a természeti katasztrófákat uralja a földet nem hogy élne nyugodtan egységben! Most pedig azt hiszi győzni fog a vírus felett.. Pedig nem! Emberek haltak meg van akinek szövődmény lesz kísérőtársa egy életen át ! Már áldozatok vannak mi ezt nem tudjuk haszonnal zárni, hiszen a vírus győzedelmeskedik.az emberiség felett!
A számok bizonyítékok erre ,azok a számok.amiket sokan önző módon le sem xarnak ! Fel kellene ébredni már!
Minél tovább viselkedik az emberiség helytelenül annál nagyobb halott és megbetegedés indexek lesznek előttünk!
Ezt egy gyerek megérti van olyan “felnőtt”-aki lexarja! Nem csak idősek hanem sokan mások is! Kiállunk tapsikolni. együttérzésünket kinyilvánítani az egészségügy felé olyanok is akik délelőtt meg korzóztak az utcákon!
Mennyire szürreális ez így!
Tapsoljuk rendben nem ez a gond ,de mi lenne ha nem kóvályognának akkor kevesebb beteg lenne így az egészségügy dolgozói nem szakadnának a helyzetbe bele! Az ember a legfejlettebb lény a földön hát ha látom a megosztott fotókat a facen azt mondom hogy van aki elnézést de felzárkóztatásra szorul! Van aki panaszkodik hopp egy nyugdíjas az utcán de ő is ott van és még le is fotózza! Volt aki sérelmezte nem tud most szoláriumba menni …(bcccmeg de nagy gondod van!)
Ezt ott fentről az Isten vagy hívd aminek akarod látja el sem tudom képzelni mit gondol miközben a fejet csóválja!
Addig kellene észhez térni amíg nem késő!
Addig amíg változtathatsz rajta. 
Azt gondolom az emberek megzavarodtak mennek a fejük után mint a kergebírkák ! Adnak erőt megpróbáló , egészséget megtámadó időszakot mondjuk az egészségügy minden dolgozójának! Ember értsd meg nincs annyi lélegeztető gép amennyire szükség lesz azáltal hogy sétafikálsz mint akinek tényleg fizetnek a hülyeségért! Egyét kérek ne felejtsd el itt amivel fizetünk az az EMBER ÉLETE!

írta: Erika L. Zahar 

Fotók: Internet