Jótékonysági est Abdán

Abdán ezen a héten kerül megrendezésre egy jótékonysági est. “Szeretnénk egy árván maradt kisfiút segíteni, Fülöp Dominikot, akit a nagymamája vett gyámság alá. ” -kezdi lapunknak Balogh Noémi a program szervezője. 
-Immáron 5. alkalommal tudjuk településünkön az összefogás erejét használva egy-egy jó ügy érdekében az adományokat eljuttatni egy-egy családhoz. Idàig beteg, súlyosan sérült gyerekek családjainál tudtunk segíteni. Akik nem csak az anyagi segítséget értékelték, hanem a közösség együttérzését feléjük. Dominik édesanyát nem pótolhatja senki és semmi, de Dominiknak éreznie kell, hogy a törődés nem szűnik meg! – számolt be  lelkes szervező.

S miért is van apropója az eseménynek? 

-Ez év júniusában megrázóan hirtelen elhunyt Takács Tünde 48 évesen. Ő ez ideig egyedül nevelte kisfiát, a 7 éves Dominikot. Az élete Dominiknak eddig sem volt egyszerű, de erre a hirtelen tragédiára nem számított senki. Értetlenül, megrendülten állunk előtte. Egy 7 éves kisfiú édesanyjának váratlan halála nem fogható fel. A szülő elvesztése hatalmas tragédia, amit talán csak az érthet meg, aki hasonlón esett át. Sajnos nem tudunk tenni a megváltozhatatlan ellen, de valamelyest Dominik mellé állhatunk. Most nem csak szavakkal! Mi, Abdán október első hétvégéjén rendezünk egy jótékonysági estet Dominik javára. Ez az est, hasonlóan a korábbi jótékonysági rendezvényekhez, helyben kerül megrendezésre. Nagyon sok támogatást kaptunk a rendezvény szervezése alatt. Az est vendégeként fellép Josepfine Kratelli énekesnő is, aki Cserháti Zsuzsa slágereket fog énekelni. Ezúton is köszönjük, az önzetlen támogatását, amivel hozzájárul az est sikeres megrendezéséhez! Próbáljunk meg a kisfiú mellé állni, hogy érezni lehessen az összefogásunk erejét! Minden forint számít, így aki teheti, nyújtson segítséget akár Támogatói Jegy vásárlásával! Egy édesanyát nem pótolhat senki és semmi, de amíg vannak, akik segíteni próbálnak, talán érezheti Dominik, hogy a törődés nem szűnik meg!

Akik nem tudnak elmenni a programra, de szívesen támogatnák Dominik részére szánt felajánlásotokat utalással is megtudják tenni! A Zrínyi Ilona Ifjúsági Közhasznú Alapítvány elvállalta az adományok kezelését. A számlaszám: 59000019-00055907, Zrínyi Ilona Ifjúsági Közhasznú Alapítvány
A közleménybe kérlek írjátok be:
Fülöp Dominik részére.
(Mivel az Alapítványt az Iskola tartja fent, ezért fontos, hogy a közlemény rovat ki legyen töltve! ) Bővebb információk:

Facebook: Jótékonysági Est –Abda

A jótékonysági est védnöke: Abda Község Jegyzője
A támogatásból befolyt összeg kezelője: Abdai Gyermekjóléti Szolgálat
Támogatói jegy kapható:
Zrínyi Ilona Általános Iskola, Abda – Titkárság
Mézeskalács Óvoda, Abda – Titkárság
Önkormányzat Abda

Írta: Patak Gábor Gaba