Emberi Hang Díjátadó Gála november 24-én

5. alkalommal kerül megrendezésre az Emberi Hang Díjátadó Gála. A díjat 2014-ben Patak Gábor Gaba alapította. Olyan személyek kaphatják meg, akik a szeretet, a béke, a humanizmus, a tolerancia és a segítségnyújtás mezsgyéjén járnak. Az emberi hangon, emberi módon való cselekedetek nagyon fontosak a mai gyűlölettel és irigységgel teli világban. A díjazottak elutasítják a rasszizmust, a kirekesztést, a homofóbiát.

Az elmúlt években egyre ismertebbé válik a díj. Idén az alapító átadta a szervezést az Emberi Hangon az Életért Egyesületnek.  Az öt fős Kuratórium a nyár folyamán döntötte el idén kit díjaznak. A közönségdíjasra pedig e-mailen lehetett szavazni. 2018. november 24-én a Kispesti Vigadóban megrendezésre kerülő gála, egyben jótékonysági délután is lesz. Borbás Roland Zsadányban élő 18 éves kifúnak gyűjtenek. Roli sindromás epilepszivál és csecsemőkori agybénulással küzd. Oxigénpalackja van, csupán turmixolt ételeket tud fogyasztani.  Belépő nincs, csupán egy becsületkassza, amivel a beteg gyermeket és annak családját segítik. A szervezők azt tervezik, hogy tombolával gyarapítják a majdani összeget. A fődíjat az Élet Menete Alapítvány ajánlotta fel.

A délután folyamán a műsorvezető Vaszily Judit lesz a Magyar Honvédség állományának tagja. Fellép Rácz Kati, Mercy, Kratelli Josepine, Nova Brigitta, Elek Icu, Grijnovitz Anikó, Horváth Tibi, Nemes Tibor, Takáts Tamás, László Attila, Tarnai Kiss László. A műsor mint látjuk többféle zenés műfajból fog állni, köztük több nemzetközileg is ismert, elismert művészből. A Mozgó Protkó Vidám Csoport is színpadra lép és mosolyt csal arcunkra a sok lelkes amatőr, akik színvonalas előadást produkálnak, mindig, mindenhol.

A rendezvényre szeretettel várnak mindenkit, regisztrálni a gabor.patak@gmail.com címen lehet szeptember 30-áig. A szervezők bíznak abban, hogy mind a díjazottak (akinek kiléte csak ezen a délután derül ki), mind a fellépők és a közönség is jól fogja magát érezni. A program médiapartnere a Mercy Rádió és a Hírgalamb. A Mercy Egyesület pedig szintén biztosította támogatásáról az Emberi Hangon az Életért Egyesületet.

A szervezők örömmel veszik, ha a jó szándékú adományozók segítik őket bármilyen felajánlással.