Legyél Te is felolvasó!

Mostanában sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatosan, lehet-e még felolvasónak jelentkezni hozzánk? Egyáltalán szükségünk van-e ennyi ember mellett újakra?

A válasz: IGEN!!!

Mivel úgy gondoljuk, a jelenleg általunk elkészült 100 (száz) hangoskönyv még mindig csak egy ici-pici hányadát javítja a Magyarországon egy évben átlagosan megjelenő összes kötet felolvasottságának, arra gondoltunk, milyen jó lenne legalább egy évnyi teljes könyvmegjelenést meghangosítani. Ehhez azonban 400 ember még mindig kevés. Persze, az ember mindig annak örüljön, ami van, de miért ne lehetnénk mi is 14 ezren akár? Legyen ez egy új trend, alakítsuk meg a Legyél Te Is Felolvasó elnevezésű mozgalmat!

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint felolvasni a 13. fejezet első másfél oldalát Antoine De Saint-Exupéry: A Kis Herceg című könyvéből (első mondat: “A negyedik bolygó az üzletemberé volt.”
Utolsó mondat: “Semmit. Birtoklom őket.”)
majd az elkészült felvételt elküldeni nekünk a
hangkolcsonzo@gmail.com
e-mailcímre. A beérkezett anyagokra igyekszünk minél hamarabb egyesével visszajelezni!

Ezen kívül, mivel egy ekkora mennyiségű anyag vélhetően nagyobb technikai gárdát is igényel (pl. a meg nem vágott anyagok utómunkája) ezért természetesen olyan személyek jelentkezését is várjuk, akik a remélt felolvasói dömping háttérmunkáiban is tudnak segíteni hangszerkesztési hozzáértésükkel (vágás, normalizálás, mastering).

*

Kérünk, ha teheted, támogasd munkánkat akár egy megosztással!
Ja, és ne feledd:
#Legyélteisfelolvasó #hangoskönyv #BodorTiborKulturálisEgyesület

A fekete-fehér képen Bodor Tibor olvas fel egy könyvből, stúdióban.

Forrás:

https://www.facebook.com/Bodor.Tibor.Kulturalis.Egyesulet/?hc_ref=ARR0gw8Gi04O2lM7EC3_yf-jGhhgAaOddOjHVS_R9qcAXWGc7oZIGDDJSpoReLsVYgU&fref=nf