Szalóki Ági: Karády koncert vaksötétben

Előfordult már veled, hogy úgy érezted változtatnod kell az életeden? Hogy kilépnél a megszokott mederből, új vizekre eveznél, munkahelyet, szakmát váltanál, vagy egyszerűen csak csinálnál valamit amit soha nem próbáltál?
És az előfordult már veled, hogy végül nem tettél semmit, csak álmodoztál tovább arról, hogy mennyi mindent szeretnél megvalósítani az életedben?
Nem vagy egyedül.

Mindannyian szeretjük a megszokott, biztonságos közegünket. Ragaszkodunk a jól begyakorolt élethelyzeteinkhez, a sokat használt reakcióinkhoz, az emberekhez, akik megerősítenek minket abban, amiben hiszünk. Szeretjük a komfortzónánkat.
A lelkünk mélyén közben mégis ott motoszkál valami nyughatatlanság. A vágy, hogy változtassunk, hogy haladjunk, hogy tovább lépjünk, hogy fejlődjünk.
Az álmaink megvalósításától a kényelem, a megszokás, a félelem tántorít el bennünket… Pedig az élet sok szempontból a komfort zónánk kívül kezdődik. Amikor elhagyjuk a megszokott tájakat, új élémenyekkel, új kihívásokkal, új tanulási helyzetekkel találkozunk. Ebből gazdagodunk, érünk, élünk.

Szalóki Ági koncertje előtt Frankó Csuba Dea transzformációs coach mesél nekünk arról, hogy hogyan tudjuk fejleszteni a felfedezés képességét magunkban. Azt az erőt, ami segít, hogy kilépjünk a régi sémákból és elinduljunk a fejlődés útján. Ez az erő támogat minket, hogy az út közben felmerülő nehézségeket megtanuljuk kezelni és a komfortzónánkon kívüli életet, a tanulást és a problémamegoldást kényelmes utazássá szelídíteni az életünkben.
És belemerülünk Szalóki Ági koncertjébe, amit vak sötétben fogunk végighallgatni. Lezárjuk azokat az érzékszerveinket, amelyekre a zene hallgatásához nincs szükségünk és megnyitjuk azokat, amik segítenek új távlatokat felfedezni, új mélységeket megtapasztalni a zenehallgatás élményében. Zongorán kíséri Helle Maximilian.

A koncert jegybevételét látássérültek részére hangoskönyvek készítésére és a Bodor Tibor által felolvasott hangoskönyvek minőségének javítására fordítjuk.

Köszönjük támogatóinknak, hogy ez az esemény létrejöhet!
Az esemény támogatói: Allianz Hungária Zrt.,
Spark Institute at IBS, Szalóki Ági, Turay Ida Színház.

Forrás: https://www.facebook.com/events/1867276470248705/